ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 26 Ιανουαρίου 2014 στις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου η Γενική Συνέλευση του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου για τη διαχείριση του 2013.

Συμμετείχαν σχεδόν όλα τα μέλη του Ομίλου που ο χώρος φάνηκε μικρός για να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων που συμμετείχαν .

 

Συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο θέμα της ολοκλήρωσης της αδειοδότησης της μαρίνας.

Ο Πρόεδρος έκανε αναφορά στην καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Όμιλο , το Λιμενικό Ταμείο και το Δήμο και ενημέρωσε το σώμα ότι πιθανόν

μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης μετά τη συμφωνία που θα υπάρξει μεταξύ Ομίλου και Λιμενικής Επιτροπής.

Προ της έναρξης της Γενικής Συνέλευσης την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Ευλόγησε ο Ιερέας του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας Μυρτιάς πατήρ Πέτρος Κορδοτός

και αντηλλάγησαν ευχές από το Προεδρείο και τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης. Η πίτα ήταν προσφορά του Ιωάννη Κατσικαλή μέλος του Ομίλου και την

εικόνα του Αγίου Νικολάου που παρέλαβε ο τυχερός Χρήστος Γεωργίου ήταν Προσφορά του Λαμπρόπουλο Ιωάννη και οι δύο εξίσου μέλη του Ομίλου.

Από το γραφείο δημοσίων σχέσεων

Η Γ. Γραμματέας

Ι. Μπαλή

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *