ΑΓΩΝΑΣ <<ΜΙΛΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ>>

Το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιανουαρίου 2019 αθλητές του Ναυταθλητικού  Ομίλου Αιγίου  <<Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ>> έλαβαν μέρος στον διασυλλογικό αγώνα »ΜΙΛΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 2019» που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών . Ένας αγώνας με πολλές συμμετοχές αθλητών από διαφορετικούς  ομίλους και από τέσσερις διαφορετικές Περιφέρειες. Στον Αγώνα συμμετείχαν 80 περίπου σκάφη κατηγορίας Οptimist (ηλικίας 6-14 ετών) και 30 σκάφη Laser 4.7 (ηλικίας 14-17 ετών) τα οποία άνοιξαν πανιά στον Πατραϊκό κόλπο.

 Ο καιρός ήταν σύμμαχος και έτσι πραγματοποιήθηκαν  5 ιστιοδρομίες. Αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου κατάφεραν σε έναν τόσο δυνατό αγώνα να αποσπάσουν  μια νίκη  στην κατηγορία Οptimist και μια νίκη στην κατηγορία Laser 4.7.

 Συγκεκριμένα, o αθλητής Αναστασίου Κωνσταντίνος κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία Οptimist, ενώ στην κατηγορία Laser 4.7 η αθλήτρια Χριστοπούλου  Παναγιώτα κατέλαβε επίσης την 3η θέση.

 Καλές εντυπώσεις άφησαν και οι 9 αθλητές της ομάδας του Ν.Ο. Αιγίου που συμμετείχαν,  με τον Αναστασίου Μαρίνο να τερματίζει 13ος στην Γενική Κατάταξη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι πιο μικροί αλλά πολλά υποσχόμενοι αθλητές, κάποιοι από τους οποίους συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα,  τερμάτισαν σε όλες τις ιστιοδρομίες,  περνώντας μάλιστα βαθμολογικά και κάποιους πιο έμπειρους αθλητές.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο. Αιγίου εκφράζει τα συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές καθώς και στον Προπονητή τους κ.Χριστόπουλο Γιώργο για την παρουσία τους στην όμορφη αθλητική διοργάνωση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *