ΙΘΑΚΗ 2013

O Ναυτικός Όμιλος Αιγίου «O Ποσειδών» συμμετείχε με 3 αθλητές μας στα Optimist και 1 στα Laser στον  Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου «ΙΘΑΚΗ 2013» (OPTIMIST και Laser 4.7) που διοργάνωσε με επιτυχία στις 12 με 14 Ιουλίου ο Αθλητικός Όμιλος Ιθάκης «η ΠΡΟΟΔΟΣ» ύστερα από το προπονητικό camp 8 με 12 Ιουλίου που ολοκληρώθηκε στο μαγευτικό λιμάνι του πανέμορφου Βαθιού της Ιθάκης.

 

Την πρώτη ημέρα η έναρξη των αγώνων καθυστέρησε με αιτία την άπνoια που υπήρχε το πρωί στον χώρο διεξαγωγής όμως στη συνέχεια ο άνεμος ήταν όπως έπρεπε για να γίνουν πολύ εντυπωσιακές και με μεγάλο ενδιαφέρον κούρσες και τις δύο μέρες των αγώνων.

Συμμετείχαν οι όμιλοι: Αίολος Καλαμάτας, Αίγιο «O Ποσειδών», Ψαθόπυργος, Βόλος, Πάτρα, Λευκάδα, Κιάτο, Κεφαλονιά  και ο τοπικός Όμιλος με 59 σκάφη.

Το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουλίου στις 20:00 στο εντευκτήριο του Ομίλου έγιναν οι απονομές στους νικητές όπου ξεχώρησαν οι μικροί μας αθλητές Φιλιππάτος Γιώργος και Φιλιππάτου Ειρήνη παίρνοντας διακρίσεις στη κατηγορία Optimist junior και το όμορφο αυτό αγωνιστικό διήμερο ολοκληρώθηκε με μια δεξίωση την οποία επιμελήθηκαν οι γονείς των αθλητών του τοπικού ιστιοπλοϊκού ομίλου.

Αναλυτικά αποτελέσματα αναμένονται.

Από το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Ν.Ο.Αιγίου

Η Γ. Γραμματέας

Ιωάννα Μπαλή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *